Herstellend schilderen

Home Hulpverlening Herstellend schilderen

In de cursus staat God centraal. Heel bijzonder wat dat allemaal te weeg brengt. Geweldig om te ervaren hoe de leiding zich laten leiden door de Heilige Geest. Warm en liefdevol!
De cursus heeft me veel inzicht in mijzelf gegeven. Daar was ik vele keren stomverbaasd over, had geen idee hoe het diep van binnen bij mij zat. Door dat nu toe te geven kan ik verder met herstel.
Deelnemer

Zonder beelden sprak Hij (Jezus) niet tot hen’ Mattheüs (13:34)
Ons doel is dat je vreugde, nieuwe hoop, kracht en liefde en hoop zult ontvangen door de beelden die God zal geven, waardoor God herstel kan geven.

Wij geloven dat God kan spreken door het Woord, door aanbidding, maar ook door beelden. We gaan in de ontspanning God zoeken en ontdekken wat Hij ons heeft te vertellen door middel van beelden. Jij schildert, God heeft de regie, God helpt je om verschillend te zijn, want we zijn uniek in hoe we zijn en wat we van God ontvangen. Je gaat je eigen beeldtaal ontdekken en Gods stem daarin beter leren verstaan. En zo kunnen we een beter inzicht krijgen en bewust worden wie we zijn, maar ook mogen leren hoe God ons bedoeld heeft.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: identiteit, zelfbeeld, grenzen, patronen, emotie, Gods stem verstaan, profetisch schilderen, beloften. We gaan deels werken met opdrachten en er is daarnaast ruimte voor vrije opdrachten.

Hou je van schilderen, tekenen of creatief bezig zijn dan nodigen we jou van harte uit om te ervaren hoe God werkt door beelden en je zo herstel kan geven. Ontdek je eigen beeldtaal. Ontdek hoe God tot je wil spreken d.m.v. beelden. Ontdek wat God voor creatieve talenten in je heeft gelegd. Ontdek wat God voor je klaar heeft liggen…
Hoop, vreugde, kracht, liefde en herstel ligt voor je klaar.


Data:

Start 16 januari 

30 januari
13, en 27 februari
12 en 26 maart
9 en 23 april

 

  Wil je je alvast aanmelden? Dat  met onderstaand link bij opgave

 

Kosten: €17,50 per les (in totaal €140,00) 
Tijd: 19:15 uur
Opgave: herstellendschilderen@vrijheidenherstel.nl

Deze cursus wordt gegeven door Grietje Veenstra en Trea Otten.

Hieronder vindt een aantal getuigenissen van deelnemers:

De cursus Herstellend schilderen: het is bijzonder om te ervaren dat God door zijn Geest tijdens het schilderen je inspireert en je inzichten geeft. En bij iedereen op een andere manier. Heel veel dingen wist ik wel maar als je het ziet en doorvoeld werkt het helend. Aanrader!
Anoniem

De cursus herstellend schilderen overtrof mijn verwachtingen.
Zelf was ik gegaan om creatieve putten, die vol stof zaten, weer te laten stromen en dat doel is gehaald. Ik voel me op gelift, door de gebeden en reflectieverslagen en het schilderen, naar een hoger plan.
Het was daarnaast een soort van APK en signalen komen op een creatieve, afwisselende , gezellige en ontspannende manier aan de orde. En toch met de nodige diepgang.
Ik wist niet dat je op creatieve manier en met 1 beeld zoveel duidelijker kan spreken dan soms met 1000 woorden.
Het was verrassend en mooi en goed !
Soms zit je met je hoofd tegen het plafond en deze cursus heeft mij geholpen om in de next level te komen .Nu sta ik op dat plafond en op de volgende verdieping.
Anoniem

Ik zat erg vast in mijn controle en denken. Tijdens de cursus merkte ik dat de controledwang al veel minder werd. Ik heb vroeger namelijk weinig creatieve stimulans gehad en nu is het vrijgemaakt. Creatief bezig zijn is voor mij heel goed. Dus thuis ook lekker bezig. Echt vanuit mijn hart werken en proberen mijn hoofd meer naar de achtergrond te krijgen. Leven vanuit mijn hart en het hoofd mag volgen. Deze cursus heeft daar echt een opening voor gemaakt. Mijn creativiteit is aan het groeien dus geestelijk krijg ik ook veel meer ruimte. Dat biedt weer meer perspectief, meer ruimte voor de Heilige Geest. Geen idee dat het op deze manier mogelijk was. Super!
Deelneemster Controle


Alvast

Profetisch schilderen